Børneklasser

“ hvert barn er potentielt verdens lys ”

Udvikling af vores børns moralske kapaciteter er af afgørende betydning, ikke kun for deres egen fremtids lykke, men for udviklingen af hele vores samfund.

Forældre overalt er på udkig efter måder at give deres børn denne åndelige uddannelse, at skabe et grundlag for at deres børn kan udvikle en ædel karakter og have indholdsrige liv.

Åndelig og moralsk uddannelse

I kvarterer over hele Danmark, tilbyder bahá’íer og deres venner børneklasser i moralsk uddannelse, der nærer hjerte og sind, og supplerer den uddannelse, de får i skolen.

Alle børn er velkomne til disse klasser, og intet barn kan deltage uden at det godkendes af hans eller hendes forældre. Disse klasser omfatter korte lektioner med aktiviteter så som spil, historier, kunst og musik der alle har til formål at opbygge sociale færdigheder og venskaber samt illustrere dyder som kærlighed, venlighed, generøsitet, ærlighed og retfærdighed.

Åben for alle

Disse klasser er åbne for børn med alle slags baggrunde. Med udgangspunkt i ​​bahá’í-troens lære, har børneklasserne til formål at inspirere børn til en kærlighed til Gud og til grundlæggerne af alle de store religioner i verden.

Ved at studere hellige vers og ved at tale om de spørgsmål, som børn udsættes for i deres liv, hjælper klasserne børn med at anvende åndelige principper – såsom kærlighed, enhed og retfærdighed – i deres eget liv, og i forbindelse med deres familier og venner.

Skriv til cph@nullbahai.dk og kom i kontakt med en børneklasse i København.

Bahá’ierne i København