Møde i boghandlen Tranquebar

Som deltager i Litteratur festivalen Læser.dk i Købehavn afholdt bahá’íerne et møde i Boghandlen Tranquebar i Borgergade. Temaet for festivalen var Kærlighed. Vi ønskede så at præsentere et af Bahá’u’lláhs mest kende værker ”De Syv Dale” sammen med den persiske digter Attars værk ”Fuglenes Tale”, som begge handler om vejen gennem livet og menneskets evige søgen med de prøvelser og vanskeligheder som det byder.

Ca. tres personer kom til mødet, som dels bestod af små korte indlæg og dels samtale både i grupper og i plenum. Alle deltagere deltog ivrigt i samtalen, hvilket glædede os meget, da vi ikke var sikre at folk ville deltage i en så stor forsamling med deres syn på spørgsmål som kærlighed, lidelse, prøvelser, sorg og kærlighed til Gud og opnåelse af guddommeligt nærvær. Der var en ualmindelig god stemning blandt publikum, som repræsenterede begge køn og alle aldersgrupper.

Tanquebar var en meget fin ramme om et møde af den art, og da mødet var slut havde folk svært ved at bryde op. Under mødet havde vi inviteret til en studiekreds om De Syv Dale og sytten personer skrev sig på vores liste.

Mødet var blevet annonceret gennem Festival-avisen og Læser.dk’s hjemmeside samt på bahai.dk og bahai-kbh.dk og enkeltpersoner inviterede via Facebook.
image
image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.