Studiegrupper

Formålet med bahá’í studiegrupper er at give deltagerne den viden, åndelige indsigt og de færdigheder de skal bruge for at gøre dem i stand til at bidrage til samfundets bedring – startende med deres eget nabolag. Dette sker i form af gennemgang af en sekvens af kurser sammensat af Ruhi Instituttet baseret på bahá’í-skrifterne.

Studiegrupper for bedring af samfundet

Den første i rækken af ​​syv bøger kaldes Reflections on the Life of the Spirit. Den undersøger åndelige spørgsmål så som bøn, meditation, liv og død og udviklingen af ​​sjælen. Studiegrupper afholdes rundt omkring i Danmark og er åbne for alle. Du inviteres til at blive inspireret af bahá’í-lære og bruge den viden som hjælp til at løse de udfordringer, du står overfor.

En opløftende stemning

Studiegrupper afholdes i en opløftende stemning, der fremmer den åndelige styrkelse af enkeltpersoner, der kommer for at se sig selv som aktive aktører i deres egen læring. Facilitatorrollen i studiegruppen er ikke at formidle viden, men at bistå samtale. Studiegrupper indebærer læring ved aktiv deltagelse, og omfatter udveksling med andre, og brugen af kunst.

Skriv til cph@nullbahai.dk for at høre mere om studiegrupper og / eller kom i kontakt med en studiegruppe i København.

Bahá’ierne i København