Bogforum i Bellacentret, 7. – 9. november 2014

Dansk Bahá’í Forlag udstiller på stand C2-018
Fredag kl. 10-19, lørdag og søndag kl. 10-18
(Se også Aktiviteter i ugen efter Bogforum)

Stand C2-018 ligger i hal C2. Standen ligger i et travlt område i nærheden af Under Uret-standen med Politikens Forlag og Rosinante samt Universitetsforlagene på stand C2-015. Standen ligger i nærheden af indgangen til bogmessen fra Centerhallen.

Aktiviteter på standen:

  • Lørdag kl. 14: Lektor emeritus Fereydun Vahman, “160 års forfølgelse af bahá’íerne i Iran“. En bevægende historie om et tavst folkedrab fra 1844 til i dag.
  • Forfatterportræt: Fereydun Vahman (født 1933), lektor emeritus, Københavns Universitet, Institut for Iranske Studier. Forfatterskab: bøger om iranske religioner og dialekter; dansk-persisk og persisk-dansk ordbog; bidrag til den store danske encyklopædi og encyclopedia Iranica (New York); associate ved Yale University, USA. Formand for dansk-iransk selskab af 1977.
  • Søndag kl. 14: Lise Q. Raben, mangeårig leder af Dansk Bahá’í Forlag, har i “Nye Horisonter” og “Fra Shiraz til Akko” skrevet om bahá’í-troens historie.
  • Forfatterportræt: Lise Quistgaard Raben (født 1938) har været leder af Dansk Bahá’í Forlag. Har udgivet to bøger om bahá’í-samfundet. Har samarbejdet med prof. Margit Warburg som liaison for bahá’í-samfundet. Har repræsenteret bahá’í i FN og EU. Har forelæst ved bahá’í konferencer i Europa og USA. Arbejder i øjeblikket på digtsamling om grønlandske myter.

Se også Aktiviteter i ugen efter Bogforum

Mere om Dansk Bahá’í Forlags stand skriv til cph@nullbahai.dk

Mere information om Bogforum www.bogforum.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.